Recept från Judit Burda. Hon finns även på twitter.
ca 3-4 portioner
Tillsätt lite vatten och koka ytterligare lite
Låt den koka på svagt värme tills den är färdigkokt
Strö och blanda en msk röd paprikapulver
Ta och blanda väl 1/3hink turkisk joghurt + 2,5 dl gräddfil och tillsätt den färdiga grytan.
Du behöver och gör så här:
3 stora gula hackade lökar
1 msk olja + 1 msk flytande margarin
Fräs löken tills den fått ljusgul färg
3 stora gula hackade lökar
1 msk olja + 1 msk flytande margarin
Fräs löken tills den fått ljusgul färg
Tillsätt lite vatten och koka ytterligare lite
Tillsätt de skivade champinjonerna (0,5kg)
Salt+peppar och lite vatten till
Salt+peppar och lite vatten till
Låt den koka på svagt värme tills den är färdigkokt
Strö och blanda en msk röd paprikapulver
Ta och blanda väl 1/3hink turkisk joghurt + 2,5 dl gräddfil och tillsätt den färdiga grytan.
Serveras med Penne Rigate men det går bra även med snabb makaroner eller andra sorters pasta.
Grattis på bloggen, och om du ibland vill äta italiensk mat nära hemmet ...Rockesholm30a.com
SvaraRaderaTack så mycket! Och tack för tipset, länkar till dig så att fler kan titta in hos dig!
SvaraRadera