torsdag, juli 23, 2015

Kassabrons Restaurang & Pizzeria

Nr 50, Mozarella. Prisklass 4, 85kr.
Nr 14, Pompei och nr 15, Lamafia. Prisklass 1, 70 kr.
Så här i sommartider, då en är ute och åker över nejder och städer, kan det vara bra att veta var de goda ställena finns. Har håller mig ofta i Blekinge under sommaren, vilket gör det rätt logiskt att vi i familjen handlar i omnejd till stugan. Till en början var vi glada när det lokala Tempot fick pizzeria, men det var inte alltid öppet och kvaliteten varierade. Med hjälp av barnens kompis fick vi reda på att i utkanten av Karlskrona, kring Östra Rödeby, på Karlskronavägen 44, finns en pizzeria - Kassabrons Restaurang & Pizzeria.

Ett säkert kort.

Det ser inte så mycket ut för världen, på utsidan och det är lätt att köra förbi i all hast. Men på insidan är det varmt och gemytligt. Du kan beställa och njuta av oxfilé, ryggbiff, sallader, kebab, pizza och även hamburgare. Det är fint och fräscht. Du kan även få en drink och se på TV.

Så här långt har jag och familjen beställt och tagit med oss pizzor till stugan, för att njuta av maten där. De pizzor vi har fått håller en bra kvalitet och smakar gott. Och du blir mätt och nöjd. 

Du kan även beställa pizzorna i vanlig storlek, större storlek och som familjepizza. Då kan priserna gå upp till 220 kr.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

 

Recept a'la Matmor Template by Ipietoon Cute Blog Design